Svenska Uppfinnareföreningen Syd
Svenska Uppfinnareföreningen Syd

 

Svenska Uppfinnareföreningen Syd

 
Vill Du Bli Medlem?

Är du en idéspruta, problemlösare, uppfinnare, innovatör, företagare, anställd, forskare, konstruktör, programmerare eller en investerare som känner igen framtidens produkter? Innovationer är grunden för ett välmående samhälle med stark tillväxt. Därför arbetar vi för att alla ska kunna göra verklighet av idéer.
Medlemsavgiften för 2024 är endast 400:-/år bankgiro: 617-3074 (F.d. Malmö Uppfinnarförening)

Ensam är inte alltid stark
Därför finns Svenska Uppfinnareföreningen för dig. Vi samlar Sveriges uppfinnare och innovatörer och arbetar ständigt för ett bättre innovationsklimat. Vi erbjuder våra medlemmar anpassade förmåner, tjänster och erbjudanden. Hos oss får du hjälp med allt som har med uppfinnandet att göra, vare sig du är på idéstadiet eller redan i produktion. Vi är till för dig.

Bli användare
Är du medlem i SUF Syd eller vill bli medlem, kan du fylla i intresseanmälan nedan. Skriv ditt fulla namn i namnfältet för att underlätta administrationsarbetet för personansvariga. När du har betalt årsavgiften och din anmälan blir godkänd av administratören, får du en inloggningslänk mailat till dig.

INTRESSEANMÄLAN

 

REGISTRERING AV ANVÄNDARE

Registrering och användarstatus:
Nya användare som registrerar sitt intresse tilldelas automatiskt statusen "Kandidat". Dessa användare kan inte logga in på plattformen förrän en administratör har godkänt deras ansökan och ändrat deras status till "Medlem".

Godkännande av administratör:
Efter godkännandet skickas ett verifieringsmail till användaren via mail.

Verifieringsmail med unik inloggningslänk:
Det verifieringsmail som skickas till användaren innehåller en inloggningslänk med en unik personlig nyckel. Denna länk har en tidsbegränsning på 7 dagar.

Inloggningsprocess:
När användaren klickar på inloggningslänken leds man till ett formulär med möjlighet välja sitt lösenord. Efter att lösenordet har valts kan användaren logga in med sin e-postadress som användarnamn och det nya lösenordet.

Glömt lösenord:
Om en användare glömmer sitt lösenord kan de begära en ny inloggningslänk genom att ange sin e-postadress. På samma sätt som vid registrering skickas en unik inloggningslänk till användaren för att återställa lösenordet.

Profilhantering:
Användare har möjlighet att ändra sina inloggningsuppgifter genom att gå till inställningar på sin profil.

Observera att medlemmar som har raderat sin e-postadress från sin profil inte kan erhålla inloggningslänken och måste kontakta administratören för hjälp. Portalen följer alla gällande lagar och användare kan radera sina uppgifter när de vill. Inga kakor lagras på portalen.
https://rund.se/sufsyd