www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Skissernas Museum
Skissernas Museum – Museum of Artistic Process and Public Art är ett unikt konstmuseum med fokus på den kreativa processen. Skisserna ger spännande inblickar i konstnärernas arbetsprocesser och hur idéer växer fram och tar form. Museibutiken erbjuder ett spännande och noga utvalt sortiment av böcker, vykort, affischer, skissböcker, konstnärsmaterial och designföremål för alla åldrar. I Skulpturparken framför muséet kan man se svensk och internationell konst dygnet runt. I Museets internationella sal presenteras ett urval av permanenta och tillfälliga projekt från slutet av 1800-talet fram till idag. Museet har en av Europas främsta samlingar av skisser av mexikanska monumentalmålare som Diego Rivera och David Alfaro Siqueiros. I svenska salen kan tar besökarna del av skisser för offentliga konstverk i Sverige från 1900-talets första år fram till idag.

Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Finngatan 2, Lund
0 4834 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 58635 visningar