www.ResMer.nu
www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu - Över 400 besöksmål!

TIPS OM RESOR I VÄRLDEN OCH BESÖKSMÅL PÅ HEMMAPLAN
Detta är en privat hemsida med våra egna personliga beskrivningar och rekommendationer för alla som vill hitta nya fina platser att besöka.Här på www.resmer.nu finns våra resor och utflykter beskrivna i detalj och vi hoppas att Du kan få tips för att skapa egna upplevelser. Du hittar även information om intressanta besöksmål, restauranger, hotell mm och länkar till kartor.

Micke & Valentina

DEVELOPED & DESIGNED in Sweden by Gloria Multimedia
www.rund.se


UPP ▲
VÅRA SENASTE UTFLYKTER


VÅR SENASTE RESA
UPPTÄCK NYA BESÖKSMÅL
Lydinge Resort
Lydinge Resort som erbjuder sina gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och trevliga sevärdheter i sin närhet lockade oss till ett 3-dagars besök i slutet av november.
Vårt besök börjar med en uppfriskande vandring på vackra Söderåsen där uppenbarelsen av ett 20-tal dovhjortar blev till en adrenalin kick i det kalla vinterlandskapet.
Nu hägrade ett besök i Lydinge Resorts nybyggda relaxavdelning på 200 kvm. Efter ett värmande besök i IR-bastun tassade vi ut till en av de tre utomhusjacuzzi som är ett måste trots tempen visade -7 grader. Att låta sig omslutas av det varma vattnet i den kalla natten känns som en lyxig njutning för både kropp och själ.
Hotellet och restaurangen går i avslappnad stil med mycket trä-, tegel och läder. Nu en månad innan jul var allt detta insvept i en trevlig julstämning. En god tre-rätters middag serverades där de små detaljerna som polkabetor och rostad grönkål överraskade.
Lydinge Resort som är omgiven av en 18-håls golfbana och paddelhall erbjuder så mycket mer av trevliga sevärdheter i sin närhet. Trots vi besökte stället en vardag under vintermånaderna var vi välkomna till Rosenlunds gård med sina tre trevliga butiker, Wallåkra Stenkärlsfabrik och Spritfabriken i Ödåkra med alla sina butiker, café och restauranger.


Hemsida
Visa på Google Map
Besöksadress: Hyllinge
0 31 visningar


PÅ GÅNG!
*** ANNONSPLATS LEDIG!
På den här platsen kan ni publicera erbjudanden relaterade till besöksnäringen i Skåne
Underlag som behövs: Text / Bild /Startdatum / Antal månader / Epost / Webbadress / Utgivare / Kontakt uppgifter
Pris per annons och månad 1200 SEK exkl moms
HALVA PRISET JUST NU, om ni kopierar adressen som man får upp vid klick på länken nedan och skriver in den på er webbplats eller på Facebook, då kommer era besökare direkt till er annons. TESTA GÄRNA!
JUST NU >>>
Längs ner till höger ser ni antalet visningar för annonsen sedan publikationsdatumet 2023-01-05.
Välkommen att maila förfrågan till oss på Gloria Multimedia
info@gloria.se

Publicerad 2023-01-05

2 58624 visningar