www.JagTrip.se
www.JagTrip.se

 

"www.JagTrip.se" - WEBBANMÄLAN

 
2024 Jaguarklubbens Kulturrunda Repris 1 august

Anmälan öppnar den 16 juni
Jaguarklubbens Kulturrunda Repris torsdagen den 1 augusti är en kopia på Jaguarklubbens Kulturrunda 3 juli som blev omåttligt populär. Nu får även ni chansen att delta i denna 16 km korta tur kantad av sex trevliga besöksmål med fika och lunch.


Reformfurniture är det Skånes coolaste retrobutik? Strax utanför Lund på Trollebergs herrgård hittar ni denna fantastiska butik. Kliv in genom dörren och ni möts av ett eldorado av unika, vackra och roliga inredningsdetaljer.
Mer info: Reformfurniture>>>


Ekbacken939 Hem & Trädgård finns också på Trolleberg herrgård, fylld av blommor och växter med alla dessa tillbehör som bara väntar på att få komma hem till er.
Mer info: Ekbacken939 Hem & Trädgård>>>


Solnäs Gård Café bjuder först på en smarrig fika. Sen går turen vidare till deras gårdsbutik fylld av Kiviks Musteris lockande produkter.
Mer info: Solnäs Gård Café>>>


Trädgårdsbutiken Fjelie finns sedan 2019 på Solnäs gård. I den nya butiken erbjuder de växter, fruktträd, krukor och andra trädgårdsartiklar.


Borgeby Kryddgård är något av ett drömställe för oss som gillar smaker, dofter och goda saker. En helmysig butik med ett enormt utbud som kommer krydda er tillvaro.
Mer info: Borgeby Kryddgård>>>


Bjerreds station bjuder på ett möte i gastronomis tecken, där den magiska inredningen med en blandning av tradition och förnyelse matchar den goda maten.
Mer info: Bjerreds station>>>

10:30 Besök på Reformfurniture & Ekbacken939 Hem & Trädgård
11:30 Fika och besök på Solnäs Gårds Café med Butik & Trädgårdsbutiken Fjelie
13:15 Besök på Borgeby Kryddgård
14:00 Lunch på Bjärred Station

Mer Info: KR Mikael Andersson mikael.andersson@jaguarklubben.se 0703233002
Pris: 175: - för fika & lunch
Max 45 p Min 20 p Sista anmälan: 17 juli.
Hitta hit>>>>