www.JagTrip.se
www.JagTrip.se

 

"www.JagTrip.se" - WEBBANMÄLAN

 
2024 Blekinge Turen 15 juni

Blekinge Turen bjuder på fyra intressanta besöksmål i Sandbäck utanför Sölvesborg.


JOCAR Hot Rods & Steelworks är den lilla bilfabriken som förverkliga dina stora drömmars projekt att bygga en Ford 1932 Roadster eller 5W Coupe från plan plåt till färdig kaross. Klockren passform och att de lagerför mer eller mindre allt till ert Hot Rods projekt är en bidragande orsak till JOCARS framgångssaga.
Mer info om JOCAR >>>


Börjessongården börjar med att bjuda på en fika i sitt Pop-up café. Turen går vidare till deras utställningshall med hantverk och konst. Sen har Hasse rullat fram sina veteranbilar för lite däckspark.
Mer info om Börjessongården >>>


Kulla Traktormuseum bjuder på en härlig samling välpolerade traktorer som är inhysta i två längor, men här finns så mycket mer att titta på. På en hylla stoltsera en stor samling emaljerade bruksföremål från Kockums i Kallinge. En trappa upp står en vävstol och pockar på vår uppmärksamhet. Några bilar, mopeder och jordbruksredskap komplettera museets trivsamma miljö.
Mer info om Kulla Traktormuseum >>>


Saloon Longhorn är en western inspirerad restaurang omgiven av skog och natur som genomsyras av mottot att göra det trivsamt på det ett lantligt och personligt vis. Här kommer vi bli bjudna på en matupplevelse med amerikanska inslag gjort på svenska råvaror som avslutning på denna Blekinge turen.
Mer info om Saloon Longhorn >>>

10:00 Samling och guidad tur på JOCAR
11:15 Fika och visning på Börjesson
13:00 Visning på Kulla Traktormuseum
14:00 Middags Buffé på Saloon Longhorn
Mer Info: KR Mikael Andersson 0703233002, mikael.andersson@jaguarklubben.se
Pris: 325: - för inträde, fika och middag .
Max 40 personer
Anmälan endast på www.JagTrip.se
Hitta hit >>>