www.JagTrip.se - 2018 Aktiviteter
www.JagTrip.se - 2018 Aktiviteter

 

"www.JagTrip.se" - WEBBANMÄLAN

 
Besök på ColorGlo i Helsingborg 19/4

Helsingborg torsdagen den 19 april kl. 18:00
Förstklassig restaurering av inredning som håller över tiden
Vi på ColorGlo är specialister på restaurering, reparation, färgning och rengöring av skinn, plast, tyg, läder, vinyl och andra inredningsmaterial. Våra patenterade, unika och miljövänliga behandlingsmetoder återställer originalinredningar till ett skick du förmodligen inte trodde var möjligt. En sliten, skadad eller missfärgad favorit återställs helt… utan att det kostar dig skjortan.
Mer info: ColorGlo


Vill du få uppleva den där härliga nybilskänslan igen? På ColorGlo är vi specialister på att gjuta nytt liv i nötta favoriter. Som alternativ till att en sadelmakare byter ut skadad eller sliten inredning finns nu ColorGlo där du får tillbaka din originalinredning i bästa skick. Resultatet väcker beundran… och ökar bilens värde.


ColorGlo Sverige startades av Ahmad Al i Helsingborg år 2009. Det var kärleken som förde honom till Sverige. Dessförinnan drev han två skinnbutiker i Florens, Italien, där han också för första gången kom i kontakt med ColorGlo. Till sin hjälp har han Richard Åkesson som är delägare och har femton års erfarenhet av försäljning.


Efter besöket blir det kaffe och kaka!
Värd: Ulf Petersson email: u.p@comhem.se Mobnr: 070 -528 58 58
Max 30 p Sista anmälan: 10 april
ColorGlo Helsingborg Karbingatan 12 25467 Helsingborg www.colorglo.se
Hitta hit>>>Google Maps