JagTrip

 

"JagTrip" - WEBBANMÄLAN

user

 

pass

2020 Kul på Hjul Kul på Hjul - Besöksmål Besöksmål 2010-2019 Bildarkiv Bli Användare


   2020 Kul på Hjul
   2020 Vårmönstring Mitt Skåne 1-3 maj
 2019 Aktiviteter
 2018 Aktiviteter
 2017 Aktiviteter
   Kontakt
   JagTrip.se
 Bildarkiv
   Bli Användare
   Besöksmål 2010-2019
   Kul på Hjul - Besöksmål
 

2020 Kul på Hjul


Kul på Hjul är en Corona anpassad Gratis tävling framtagen genom ett samarbete mellan ResMer Skåne och Svenska Jaguarklubben som pågår hela sommaren där alla är välkomna att delta. Gör en tripp på Linderödsåsen mellan Tollarp och Brösarp där ni kan upptäck Skånes vackra natur med alla dess spännande besöksmål.
Ni besöker 18 kontrollpunkter som finns markerade på en karta i valfri ordning och när det passar er. Ni får även tillgång till lika många bilder som är tagna vid kontrollpunktens närhet. Det gäller att para ihop rätt bild med varje kontrollpunkt som i de flesta fall är strategiskt placerade i närheten av intressanta besöksmål som man kan utforska samtidigt som jakten efter rätt bild pågår.
På den 8 mil långa tävlingsslingan som går på vackra vägar kommer ni att få chansen att utforska ett 20-tal trevliga besöksmål som buddisttempel, kannibalmuseum och några spännande slott. Eller frestar brusande vattenfall, mysiga kaffestugor och märkliga butiker Er mer? Besöksmålen presenteras för Er på www.resmer.nu/Res/Linderod och sen väljer ni själva vad ni vill uppleva under tävlingens gång.
Se Besöksmål>>>Kartpaketet finns på en dold sida som tävlingsdeltagarna får tillgång till efter anmälan. Där finner Ni en karta med kontrollpunkterna utsatta, 18 bilder samt en svarstalong.
Nytt är en digitaliserad roadmap som gör det möjligt för Er att starta var ni vill och att köra åt vilket håll ni vill. Detta kräver internetuppkoppling på er mobil.
Pris: Gratis
Sista anmälan: Svarstalongen mailas in senast 1 september 2020.
Start: Välj någon av de 18 kontrollpunkterna


Anmälan görs på ResMer>>>

Värd: Mikael Andersson Mob: 0703233002
mickexj8@gmail.com

Teknisk support: Valentina Jönsson, Gloria Multimedia
info@gloria.se

Glömt lösen?


2020-08-12