Rund.se
Rund.se

 

DEVELOPED & DESIGNED
in Sweden
 
Exempel

SUF Syd - Svenska Uppfinnarföreningen Syd
Portalen för en förening med möjlighet att publicera webbsidor, inloggning för medlemmar, automatisk profilgenerering för presumtiva medlemmar som anmäler sig via ett intresseformulär, meddelanden och anslagstavlan för kommunikation, kalendarium för aktiviteter, webbanmälan. Det finns även möjlighet att registrera årliga medlemsavgifter. Nyanmälda personer får kandidat-status i väntan på godkännande av medlemsansvarige, efter godkännandet erhåller de lösen till portalen och kan logga in för att se andra medlemsprofiler, ändra sina uppgifter. Alla våra portaler följer svenska och europeiska lagar för hantering av personuppgifter och vi lagrar inga "kakor". Medlemmarna kan lätt ta bort sina uppgifter eller stänga av möjlighet att ta emot meddelanden. Sidorna på portalen har tre olika inställningar - publik (visas för alla på internet), intern (visas för inloggade medlemmar) och doljd (visas endast för administratörer som t ex håller på att skapa en ny sida).
https://sufsyd.se


JagTrip
Webbplatsen är skapat för att underlätta administrationen av aktiviteter för Svenska Jaguarklubben. Klubbvärden annonserar ut kommande aktiviteter, skapar en lämplig webbanmälan och från sin inloggning kan administrera anmälningar. Medlemmar med inloggning kan också se inkommande anmälningar så fort någon har anmält sig. Efter eventet kan bilderna placeras i en bildarkiv.
www.jagtrip.se


ResMer
Webbplats/blogg om privatresor i form av ett fotoalbum på webben, där man sparar minnen från olika resor och utflykter samt ger tips om intressanta besöksmål. Webbplatsen har inloggning för ägaren som kan arbeta med innehållet - skapa nya sidor med reseskildringar eller sparar olika besöksmål som publika användarprofiler, på så sätt kan man använda funktionalitet som sökning och olika gruppvisningar. Texterna skrivs in i formulär och bilderna laddas upp mycket enkelt. Ägaren har möjlighet att skapa inloggning för sitt resesällskap och kommunicera via den interna anslagstavlan t ex när man planerar en resa tillsammans.
www.resmer.nu


Gloria Multimedia
Hemsida för företag med godtycklig antal sidor. Sidorna kan man fylla på själv med bilder och texter. Man kan även beställa webmaster tjänsten. Det finns möjlighet att skapa beställningsformulär och hantera inkommande förfrågningar. Mer avancerade funktioner kan skapas till efter behov. Det ingår en inloggning för användare, t ex kunder, samarbetspartners, leverantörer, anställda och dylikt. Användare tillhör olika grupper och man kan skicka meddelanden inom grupper.
www.gloria.se


Dmitriy Li - operasångere
En soloportal för en artist med möjlighet att enkelt ändra sin CV eller lägga in sin repertoar för publik visning. Det är möjligt att spara korta video- audioklipp på portalen.
http://dmitriy.se/